FOTOS

MOLTES DE VEGADES UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES, PER AIXÒ EN AQUEST BLOG HI HAURÀ MOLTES IMATGES I POQUES EXPLICACIONS.

dimecres, 27 de maig de 2020

Activitats dijous

DIJOUS 28 DE MAIG
Valors: l’hora del planeta es celebra cada any el darrer dissabte de maig i consisteix en una aturada elèctrica voluntària de la llum i aparells elèctrics no indispensables durant una hora, des les 20,30 a les 21,30, tot això per conscienciar-nos de la necessitat de cuidar el nostre planeta.
Mira el vídeo i escriu què faries tu per cuidar el nostre planeta.


Religió: Maig és el mes dedicat a Maria, la mare del bon Jesús, a la vegada que és el mes en que comencen a florir les plantes. Per això la tasca d’aquesta setmana podria ser fer una flor amb material que tinguem per casa, i li dedicarem a Maria. 

projecte: fira de les Herbes/ 
Aviat arribarà el dia de la fira de Ses Herbes. investiga per internet quines activitats o actes es realitzen, també ho pots investigar mirant programes de la fira d’anys passats, o recordant coses si anys enrere hi anares o participares en ella.  Escriure al quadern un llistat dels actes o coses que es feren a la Fira.
Si t’ha estat difícil trobar informació aquí tens un enllaç per investigar /veure que es feia:

E.F. Fer rutines d’escalfament  per articulacions (turmells, genolls, ballador (cadera), espatlles, colzes, canells i coll) Recorda dreta i esquerra.  Estiraments. Desplaçaments endavant, enrere, Heidi i cap enrere (si pots). 10 min.
Carrera continua, una estoneta.
Joc individual de pilota “ a la una a les dues”. Quan no t’equivoquis passa al nivell següent. A quin nivell arribaràs?
Nivell 1;Es fa llançant la pilota a l’aire deixar botar i agafar.
Nivell 2: Llançant la pilota a l’aire i agafar sense que boti al terra.
Nivell 3: Llançant  a una paret i que reboti en terra.
Nivell 4: Llançant a una paret i que no reboti en terra.

Mira aquest vídeo 

Retorn de fotos, vídeos a jccarriedo@educaib.eu 
o per dinantia

Cap comentari:

Publica un comentari