FOTOS

MOLTES DE VEGADES UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES, PER AIXÒ EN AQUEST BLOG HI HAURÀ MOLTES IMATGES I POQUES EXPLICACIONS.

dilluns, 18 de maig de 2020

Activitats dia 19

DIMARTS 19 DE MAIG
Català

Inventa la descripció del personatge, pàgina 111 del llibre de català.

Anglésrepassam la Unitat 2 del llibre d’anglès. Pdf de vocabulari d’escola, primer podeu mirar la unitat del llibre per recordar el vocabulari ja après i fer la fitxa (Llegir el vocabulari, mirar els dibuixos i escriure el número on correspon. Memoritzar el vocabulari).
Llegir i escoltar llibres sobre l’escola clicant als següents enllaços (no hi ha feina per fer d’això, només disfrutar dels llibres)

Música: Aquesta setmana farem una mica d'investigació. Vos l'he deixat explicada en aquest vídeo, amb l’ajuda dels pares ho podeu provar a casa, i podeu col•locar els tassons de més greu a més agut:
Sabeu que són les ombres xineses? Idò si vos agrada el cinema. Vos deix aquest video on heu d'endevinar amb la música i les ombres, quines pel•lícules estan tocant:
Feim un joc? M’heu d’enviar una foto d’alguna ombra que faceu amb les vostres mans o també amb objectes i la pròxima setmana seleccionaré moltes de les obres i voltroshaureu d’endevinar la resta d’ombres.

Cap comentari:

Publica un comentari