FOTOS

MOLTES DE VEGADES UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES, PER AIXÒ EN AQUEST BLOG HI HAURÀ MOLTES IMATGES I POQUES EXPLICACIONS.

dimecres, 10 de juny de 2020

Activitats dijous

DIJOUS 11 DE JUNY
Valors:
Dia 8 de juny es celebrà el dia Mundial dels Oceans.
El seu objectiu és reconèixer la importància dels oceans en la salut del planeta. Perquè els oceans cobreixen aproximadament un terç de la superfície del planeta, i són l’autèntic pulmó del món. Generen la major part de l’oxigen que respirem, absorbeixen gran quantitat d’emissions de carboni, a més de regular el clima del planeta.

Dibuixa al teu quadern 5 animals que viuen en els oceans.


Religió:  Doblegar un foli per la meitat per fer una targeta a la mamà: a la part de fora fer-li un dibuix i dins dedicar-li una frase guapa d’estimació. Fer una altra targeta pel papà

Projecte: quin són els personatges de l’Estol  de la fira de Ses Herbes? Duen plantes aromàtiques? Ho pots investigar. Dibuixa i pinta el personatge que més t’agradi.

E.F:Fer rutines d’escalfament  per articulacions (turmells, genolls, ballador (cadera), espatlles, colzes, canells i coll) Recorda dreta i esquerra.  Estiraments. Desplaçaments endavant, enrere, Heidi i cap enrere (si pots). 10 min.
Carrera continua, una estoneta.
Mira aquests vídeos:


Pots adaptar el circuit o els llançaments amb elàstic a les teves possibilitats i habilitats.
Enviar fotos o vídeos a jccarriedo@educaib.eu o per dinantia.

Cap comentari:

Publica un comentari