dimarts, 21 d’abril del 2020

Activitats dia 22

ACTIVITATS PER FER DIA 22, DIMECRES.

Mates: crearem un joc de càlcul mental per jugar a casa amb una altre persona, joc de sumes. 
Proposta voluntària: es tracta de muntar a casa vostra una petita botiga amb productes d’alimentació de la llar, perquè el vostre fill o filla s’ho passi bé venent o comprant productes, posant preu  a les coses i jugar amb els euros, per saber comprar, tornar el canvi, comptar monedes i bitllets, si no teniu aquests, els podeu crear vosaltres mateixos. A l’escola els hi va agradar molt jugar a la botiga.
socials: sabries quin són els edificis més importants a Selva. Fer una llista dels edificis més importants que hi ha a Selva i explica quin servei donen. Com per exemple: el Centre per fer activitats culturals.
castellà: torna a llegir el conte de “El secreto de Óscar” i fer unes titelles dels personatges per jugar a casa, pots calcar els dibuixos si te ve de gust o dibuixar-los lliurement. Posa un pal, escuradents o trosset de cartró per poder-les agafar. Amb ells es poden fer ombres si utilitzes una tela blanca i un llum. Pots representar la història fent teatre. L’objectiu és passar una estona agradable llegint i jugant amb unes titelles.

Al blog de 2n a vegades s’exposen petits vídeosper explicar algunes activitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada