dilluns, 20 d’abril del 2020

Activitats dilluns

Bon dia, esper que hagueu passat uns agradables dies en aquestes vacances tan estranyes per a tots nosaltres. Vos passaré les activitats que heu de fer avui. Més tard enviaré les activitats per fer demà. 

Penseu que és important dur una rutina per fer les activitats al llarg del  dia.
Si te fa il·lusió pots escriure cada dia un petit diari, escrivint la cosa que més t’ha agradat al llarg del dia, o qualque anècdota, per recordar-lo en un futur i tenir un record. 

Per fer les activitats pensa primer com les faries ,2/ 3 minuts, així te resultarà mes fàcil fer-les, es tracta de gaudir fent les activitats i de fer-les cada vegada millor. Moltes gràcies per tot i que tingueu un bon dia.



Castellà: https://www.youtube.com/watch?v=OczEHXRU9WU Mira aquest curtmetratge sobre l’amistat i crea la teva pròpia casa de l’arbre i els teus amics. Ho pots fer mitjançant un dibuix a algun dels teus quaderns.
Proposta voluntària: es tracta de muntar una petita cabanya o refugi a casa vostra, on el vostre fill o filla es pugui sentir molt a gust, tranquil, on pugui passar una estoneta, guardar coses que va fent, gaudir del seu propi espai, etc.
Matemàtiques: mesura amb pams les dimensions del terra de la teva habitació i de la sala d’estar. Representar-ho al quadern.
Naturals: imagina, dibuixa, pinta i escriu al quadern, un monstre molt diferent a les persones, per exemple amb 4 braços, 3 peus, 2 caps....
 Guarda els rotllos buits de paper de bany o de cuina per fer manualitats més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada