dilluns, 20 d’abril del 2020

Activitats per fer dimarts dia 21

Català: l’objectiu és gaudir creant frases i construint de noves. escriu unes frases a unes tires de paper, unes frases simples escrivint  un article i un nom en singular, i llavors una acció que fa l’animal, persona o cosa que has escrit;  per després tallar-les, canviant de lloc els dos retalls de paper, podràs crear frases absurdes o estranyes . Pots escriure aquestes frases al quadern de català. (8-9 frases). Tens un model començat !!!

I recorda per escriure bé:
• He posat majúscula al principi de la frase.
• Punt al final de la frase.
• Les paraules estan ben separades.

Anglésrepassarem el vocabulari de les habitacions de la casa (House). El primer full és un dibuix de les parts de la casa, heu d’escriure el nom de cada habitació damunt la línea i després pintar-lo.
El segon full és una sopa de lletres, cerca el nom de cada habitació, després escriu-lo devora un número i escriu el número al cercle del dibuix que li correspon. La feina serà per dimarts que ve, dia 28. (pdf a Dinantia)
Si no podeu imprimir els fulls podeu fer voltros mateixos el dibuix de la casa i les seves habitacions i posar-li els noms.
Podeu també mirar el següent vídeo a Youtube per repassar el vocabulari i aprendre’n de nou:

Música: Coneixem la música africana:
• Has de fer una audició, és a dir, has d'escoltar aquesta cançó popular africana, i digues que sents i quins instruments hi escoltes. 

• Apren aquesta cançó: https://www.youtube.com/watch?v=Bz2vYEXxsVE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada